Asamblator / legator de sarcina utilaje agricole Ploiesti
Full Time

  • Keiron Logistics SRL
  • 92
Aplica pentru anunt
Upload your CV/resume or any other relevant file. Max. file size: 256 Mo.


You can apply to this job and others using your online resume. Click the link below to submit your online resume and email your application to this employer.

Candidatul Ideal

– Atent la detalii
– Serios
– Harnic
– Punctual
– Respecta regulile organizatiei

– Va asteptam oricand la o proba de lucru si sa ne cunoastem

Descrierea jobului

– responsabilitati LEGATOR DE SARCINA / MONTATOR ASAMBLATOR: manipuleaza marfa pentru incarcare / descarcare (se ofera unde este cazul curs gratuit de motostivuitorist) / ASAMBLEAZA / MONTEAZA utilajele agricole pentru a fi livrate

Beneficii lunare: 3.434 ron/ luna
– salariu 2.550 ron net/ luna,
– transport gratuit,
– bonuri de masa 450 ron / luna -> 20 lei / zi,
– program de lucru:
– Luni – Vineri: 8.30 – 17.30
– Sambata – ore suplimentare. Se lucreaza 2 din 4 sambete pe luna. Program: 8.30 – 17.30 – 2 x 8 ore = 435 ron / luna
– conditii de lucru bune,
– oportunintatea de a lucra in cadrul unei echipe tinere.
– cadouri de Paste si Craciun

Descrierea companiei

Din 2009, sustinem micii fermieri, antreprenorii din industria de peisagistica cat si cea edilitara. Clienții noștri sunt, de asemenea si persoane fizice interesate de marcile premium pe care le comercializam. Magazia lu’ Costica este o firma de familie. Ne mandrim cu furnizarea de servicii de reparatie eficiente, intr-un mediu prietenos, oferit de un colectiv profesionist și amabil. Va promitem ca vă oferim doar echipamente de cea mai buna calitate, care sunt susținute de către producători de încredere și de garanția excelenta.

Toata lumea intreaba cine este Costica, marea majoritate vor sa-l cunoasca. Costica este din punctul nostru de vedere un adjectiv sinonim cu „bine facut”. Costica pentru noi inseamna asumarea muncii pe care o depunem cosiliind, reparand sau vanzand o solutie. Ne asumam lucrurile facute de noi, ne-am saturat de „las’ ca merge si-asa” sau „n-are nimic daca…….”. Adevarata problema apare atunci cand, prin concesiile pe care ni le permitem, afectam munca, resursele si sperantele unui om. Atunci cand treaba noastra pe jumatate facuta are impact negativ asupra altcuiva. Ca in rest…daca ne-am asuma strict pentru noi insine micile scapari, n-ar fi nicio drama. Vino sa-l cunosti pe Costica sa experimentezi un altfel de „furnizor de servicii si echipamente agricole”.

  • Aplica pentru anunt
    Upload your CV/resume or any other relevant file. Max. file size: 256 Mo.


    You can apply to this job and others using your online resume. Click the link below to submit your online resume and email your application to this employer.